Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Leer ook deze winterjasmerken kennen

Leer ook deze winterjasmerken kennen

De temperaturen dalen, het regent en het waait, oftewel: het is winterjassentijd! Canada Goose, Parajumpers en Woolrich zijn bekende merken onder de winterjassen. Maar wat weet je eigenlijk van merken als Nobis, Blauer, CP Company en People of Shibuya? Minder bekend betekent natuurlijk niet minder kwaliteit of minder leuk! Daarom zetten wij deze merken in het zonnetje.

Nobis
Nobis verkoopt technische en klassieke mode. De jassen zijn geschikt voor onverwachte, onvoorziene en zelfs voor de meest extreme weersomstandigheden. Wind, regen, sneeuw, hagel; Nobis beschermt je. Last but not least, de jassen kunnen thuis worden gewassen. Een stomerij is dus niet nodig.

Blauer
Blauer combineert merkidentiteit met mode. Blauer is sinds 1936 de toonaangevende Amerikaanse leverancier van technische kleding voor beleidsmachten, zoals Amerikaanse marineofficieren, speciale agenten van het Witte Huis, brandweermannen en rangers. De jassen kunnen tegen regen, wind, kou en sneeuw. De jassen van Blauer zijn gemaakt om lang mee te gaan.

CP Company
CP Company gebruikt een techniek die het merk als eerste ter wereld ontwikkelde, namelijk kledingverven. Bij deze techniek worden volledig afgewerkte kledingstukken, gemaakt van meerdere textiel- en vezeltypen, geverfd als laatste stap. Er is maar een handvol merken dat deze techniek kan toepassen bij het produceren van hun kleding. Daarnaast zit elke jas als gegoten, je draagt elk kledingstuk met gemak.

People of Shibuya
People of Shibuya ontwerpt en produceert technische bovenkleding die geen afbreuk doet aan stijl, fijne tailoring en persoonlijk verzorging. People of Shibuya garandeert comfort in elke context. Het merk heeft een Italiaanse stijl, een oog voor detail en bevat elegantie.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe, mooie, warme winterjas? Bekijk dan eens de collectie van bovenstaande merken. Wie weet zit er iets voor jou bij!

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.