Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Disclaimer

Algemeen
Retail Investments Activa B.V. (Kamer van Koophandel 69593043), hierna te noemen Skihut, verleent je  hierbij toegang tot www.skihut.nl en nodigt je uit het aangebodene te kopen. Skihut behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jouw mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Skihut spant zich in om de inhoud van www.skihut.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.skihut.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Skihut.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Skihut en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Skihut, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.