Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Deze voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen via de webshop; voor aankopen in onze winkel zijn andere voorwaarden van toepassing. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Ruil- en retourvoorwaarden
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden.

Retourtermijn
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. 

Ruilen en retourneren in de winkel
Het is momenteel helaas niet mogelijk uw pakket in de winkel te retourneren.

Ruilen en retourneren per koerier

U kunt uw order retourneren naar; 

Skihut Webshop 

Treilerweg 49a
2583 DB Den Haag
Nederland

Retourformulier
Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Het retourformulier dient u geheel ingevuld bij uw bestelling toe te voegen zodat wij deze zo spoedig mogelijk na ontvangst kunnen afhandelen.

Klacht over artikel
Wanneer u een klacht of een defect artikel heeft ontvangen, verzoeken wij om een email te sturen naar afdelingretouren@skihut.nl of te bellen naar 070 354 2626. Na uitleg van de klacht zullen wij u adviseren hoe het probleem zo spoedig mogelijk verholpen kan worden.

Terugbetaling
Wanneer wij uw bestelling retour hebben ontvangen en hebben verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij aangeven uw bestelling te hebben ontvangen. Aan de hand van uw betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om iDeal betalingen binnen 3 werkdagen op uw bankrekening te retourneren, creditcardbetalingen kunt u gemiddeld na 30 dagen terugvinden op uw creditcardoverzicht.

Kosten retourzending
De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Heeft u echter een Skipas en level Zwart dan zijn de kosten voor rekening van Skihut. U kunt dan een retourlabel aanvragen bij onze klantenservice.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.