Goldbergh FW19

Blog

maandag, 10 september 2018

Tips om je zomerkleur langer te behouden

De zomer is uiteraard weer voorbij gevlógen en wat is er vervelender dan het meteen verliezen van jouw uiterst zorgvuldig opgebouwde zomerse kleurtje?! De volgende tips helpen jou gelukkig bij het verzorgen van je huid en dus een langer behoud van jouw zomerse tint.
Lees verder

vrijdag, 07 september 2018

Geen geduld meer? Hier kun jij in de herfst al skiën!

De zomer zit er officieel op, je bikini mag weer een paar maandjes achterin je kast verdwijnen. De ene baalt hiervan, en voor de ander kan het wintersportseizoen niet vroeg genoeg beginnen. Goed nieuws voor deze tweede groep mensen, want het kan al sneller dan je denkt!
Lees verder

vrijdag, 22 juni 2018

Feest in Scheveningen met de Volvo Ocean Race finish!

Vanaf aanstaande zondag is het 8 dagen feest in de haven van Scheveningen! Nadat er in 2014-15 al succesvol een pitstop voor de Volvo Ocean Race is georganiseerd, vindt de legendarische racefinish dit keer voor het eerst in de geschiedenis plaats in Nederland.
Lees verder

woensdag, 13 juni 2018

Zaterdag is het weer Vlaggetjesdag!

Vlaggetjesdag Scheveningen is een evenement dat al een hele tijd de komst van de Hollandse Nieuwe haring aankondigt. Op deze dag staat deze vissoort natuurlijk centraal. Maar ook voor niet-visliefhebbers is er op Vlaggetjesdag in de haven van Scheveningen van alles te beleven met muziek, oude zeilloggers, miniatuurschepen, rondvaarten, verschillende demonstraties én last but not least: dikke kortingen bij Skihut!
Lees verder

maandag, 14 mei 2018

De bikini trends voor deze zomer

De zomer staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om nieuwe bikini’s en badpakken te scoren! Die zoektocht is niet altijd even makkelijk, maar wij kunnen hem wel makkelijker voor je maken. De zoektocht is namelijk makkelijker met de laatste trends en laten wij die nou net hier hebben…
Lees verder

dinsdag, 24 april 2018

Hockeyclub HDM viert 110-jarig bestaan

De Haagse hockeyclub HDM bestaat 110 jaar en in het kader hiervan worden er verschillende activiteiten organiseert voor jong en oud. Afgelopen zondag heeft HDM samen met de Krajicek Foundation het Kampioenschap Streethockey georganiseerd voor kinderen uit achterstandswijken.
Lees verder

woensdag, 18 april 2018

Met deze looks blijf jij in de Coachella vibe!

Afgelopen weekend was het eerste weekend van Coachella festival in Californië, het meest fashionable festival ter wereld! Alle bezoekers zijn al weken van tevoren op zoek naar de perfecte outfit...
Lees verder

woensdag, 11 april 2018

Een goede garderobe begint bij de juiste basics!

De juiste basics maken het een stuk makkelijker om elke dag de perfecte outfit samen te stellen. Ze zijn altijd te combineren en kunnen elk seizoen mee, een goeie investering dus! Wij hebben 3 onmisbare basics voor jou uitgezocht zodat jij deze eindeloos kunt combineren.
Lees verder

donderdag, 29 maart 2018

Het Paasweekend staat voor de deur!

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur: Pasen! Paaseieren verstoppen voor de kleintjes, een lekker eitje bij het paasontbijt, gezelligheid met vrienden en familie. Sommige mensen gooien het weer over een totaal andere boeg en maken nog snel de laatste wintersporttrip van het jaar!
Lees verder
Sportalm
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
Moncler
Armani
Blauer 1