Blog

maandag, 14 mei 2018

De bikini trends voor deze zomer

De zomer staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om nieuwe bikini’s en badpakken te scoren! Die zoektocht is niet altijd even makkelijk, maar wij kunnen hem wel makkelijker voor je maken. De zoektocht is namelijk makkelijker met de laatste trends en laten wij die nou net hier hebben…
Lees verder

dinsdag, 24 april 2018

Hockeyclub HDM viert 110-jarig bestaan

De Haagse hockeyclub HDM bestaat 110 jaar en in het kader hiervan worden er verschillende activiteiten organiseert voor jong en oud. Afgelopen zondag heeft HDM samen met de Krajicek Foundation het Kampioenschap Streethockey georganiseerd voor kinderen uit achterstandswijken.
Lees verder

woensdag, 18 april 2018

Met deze looks blijf jij in de Coachella vibe!

Afgelopen weekend was het eerste weekend van Coachella festival in Californië, het meest fashionable festival ter wereld! Alle bezoekers zijn al weken van tevoren op zoek naar de perfecte outfit...
Lees verder

woensdag, 11 april 2018

Een goede garderobe begint bij de juiste basics!

De juiste basics maken het een stuk makkelijker om elke dag de perfecte outfit samen te stellen. Ze zijn altijd te combineren en kunnen elk seizoen mee, een goeie investering dus! Wij hebben 3 onmisbare basics voor jou uitgezocht zodat jij deze eindeloos kunt combineren.
Lees verder

donderdag, 29 maart 2018

Het Paasweekend staat voor de deur!

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur: Pasen! Paaseieren verstoppen voor de kleintjes, een lekker eitje bij het paasontbijt, gezelligheid met vrienden en familie. Sommige mensen gooien het weer over een totaal andere boeg en maken nog snel de laatste wintersporttrip van het jaar!
Lees verder

donderdag, 22 maart 2018

Doei winter, hallo lente!

De winter is officieel voorbij, dus die dikke wollen truien en warme jassen mogen eindelijk worden opgeborgen. Tenminste, dat dacht jij. Wij zouden ze tóch nog even bij de hand houden… Er hangt namelijk nog steeds overal een wintergevoel. En voorlopig blijft dat ook nog wel eventjes zo. Máár: de dagen worden wel langer, de nachten korter: de lente is officieel begonnen!
Lees verder

vrijdag, 16 maart 2018

6 dingen die je zeker gaat missen na de wintersportvakantie

Je kent het wel: je bent net terug van wintersport, je checkt even je Facebook en ziet dat sommige vrienden nog steeds of net pas op wintersportvakantie zijn. Jep, meteen heimwee! Hoe komt het toch dat je altijd weer moet wennen als je terug bent in ons kikkerlandje? Hierbij 6 dingen die je zéker gaat missen zodra je weer thuis bent.
Lees verder

vrijdag, 02 maart 2018

5 tips om je terugreis van wintersport te overleven

De periode van vroeg wakker worden, uren lang actief bezig zijn in de bergen (en in de après-skibar) zit erop: de hoogste tijd om naar huis te gaan. Tijdens de heenreis naar je wintersportbestemming ging de tijd in de auto nog snel, je was immers enthousiast! Maar tijdens die terugreis van 1000km is dit wel anders… Tja, wat te doen om de tijd de doden? Hierbij een aantal tips om je verveling tegen te gaan!
Lees verder

donderdag, 01 maart 2018

Sneeuwhoogte top 5

Na de extreme kou van de afgelopen dagen, begint het in de Alpen wat zachter weer te worden. Dat betekent ook dat het weer meer gaat sneeuwen! Tijd voor onze terugkerende rubriek: de sneeuwhoogte top 5. Waar ligt op dit moment de meeste sneeuw?
Lees verder
Sportalm
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
Moncler
Armani
Blauer 1