Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Beste Klant,

Wij zijn verheugd dat we vanaf woensdag 3 maart onze winkel weer mogen openen voor klanten op afspraak.

De afgelopen dagen hebben we al diverse afspraken ingepland met klanten, de winkel is klaar gemaakt voor de ontvangst en diverse nieuwe collecties zijn binnen gekomen, daarnaast is de Wintersportcollectie nu in de Sale en shop je de mooiste items met korting. Kortom wij zijn er helemaal klaar voor.Voor het maken van een afspraak staat ons team 7 dagen in de week klaar tijdens openingstijden op ons speciale Call & Collect en afspraken nummer 06-84787143 of 070-3542626.

Buiten deze tijden kan er een email gestuurd worden naar winkel@skihut.nl, wanneer je een afspraak wilt maken per email kan dit voor een afspraak minimaal 24 uur later en vragen wij je altijd je telefoonnummer te vermelden.Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de juiste collega in te plannen vernemen wij graag van tevoren voor welke afdeling je wilt komen.Wij staan te popelen om jou weer een echte shopping ervaring te geven in onze winkel.Met sportieve groet,


Het Skihut Team
GRAAG AANDACHT VOOR NODIGE MAATREGELEN IN ONZE WINKEL


Ben jij van plan om onze winkel te bezoeken? Gezellig, wij zijn iedere dag open en hebben op donderdag en vrijdag koopavond tot 20.00 uur. Wij houden ons aan de maatregelen opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM en WHO om de gezondheid van onze collega’s en klanten te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat ieder met een gerust hart onze winkel kan bezoeken op afspraak.

 

Wat doen wij o.a. als Skihut? 


- Wij vragen onze collega’s niet naar hun werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn en koorts of wanneer 1 van hun gezinsleden hier last van heeft;
- Goede hygiëne heeft onze hoogste prioriteit. Onze winkels worden elke dag meerdere malen grondig gereinigd, inclusief de plekken die niet voor klanten toegankelijk zijn. Vooral de contactpunten, zoals deurklinken, trapleuningen, kassa’s, toetsen van het pinautomaat krijgen extra aandacht tijdens het schoonmaken.
- We verwelkomen je met een glimlach, we schudden even geen handen;
- Toiletten in de winkel zijn tijdelijk niet meer toegankelijk voor gebruik, u kunt wel uw handen wassen
Wat kun je doen als Skihut klant?
- Kun je met de pin betalen? Graag!
- Houd gepaste afstand van onze collega’s en de andere klanten > 1,5m.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Was je handen regelmatig met zeep, doe dit minimaal 20 seconden, Droog daarna je handen goed af met een papieren handdoek.
- Probeer je gezicht en mond zo min mogelijk aan te raken met je handen.
- Kom niet bij ons winkelen wanneer je last hebt van verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. Wij verwelkomen je graag op www.skihut.nl . 
- Ons personeel draagt voor jouw en hun veiligheid mondkapjes
- Voor onze klanten zijn indien gewenst ook mondkapjes aanwezig
- Bij de ingang van de winkel kan je je handen desinfecteren
- Onze koopavond zijn aangepast naar 20.00 uur

WEBSHOP


Liever binnen blijven? Ook dan kun je op ons rekenen. Onze webshop is 24/7 geopend. Onze webshop collega’s staan voor jou klaar om te zorgen dat jij jouw pakketje met de mooiste items bij jou thuis ontvangt. Helaas kan het in deze tijd soms iets langer duren dat je je pakket thuis ontvangt. Ophalen van online bestelde pakketten in de winkel kan via Click & Collect en Call & Collect het retourneren van online aangekochte goederen mag helaas nog niet volgens de regels van de overheid.
Deze vervelende situatie raakt ook ons als Skihut. Wij willen jou als klant bedanken voor het vertrouwen en het in acht houden van de nodige maatregelen in onze winkel. 

Tot ziens in onze winkel (of online)!

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.