Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Beste Klant,

Helaas is onze winkel tijdelijk gesloten i.v.m. de nieuwe corona maatregelen, wij hopen je snel weer te mogen ontvangen. Uiteraard kun je wel 24/7 online shoppen en zal ons team iedere dag voor je klaar staan op afstand. Helaas mag er momenteel ook geen service worden verleend wat betreft het ophalen en retourneren van pakketten bij de winkel. Mocht u vragen hebben over wat er wel mogelijk is en hoe wij u kunnen helpen bel ons op 070 3554900 tijdens onze normale openingstijden.


Met vriendelijke groet,


Het Skihut Team
GRAAG AANDACHT VOOR NODIGE MAATREGELEN IN ONZE WINKEL


Ben jij van plan om onze winkel te bezoeken? Gezellig, wij zijn iedere dag open en hebben op donderdag en vrijdag koopavond. Wij houden ons aan de maatregelen opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM en WHO om de gezondheid van onze collega’s en klanten te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat ieder met een gerust hart onze winkel kan blijven bezoeken. 

 

Wat doen wij o.a. als Skihut? 


- Wij vragen onze collega’s niet naar hun werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn en koorts of wanneer 1 van hun gezinsleden hier last van heeft;
- Goede hygiëne heeft onze hoogste prioriteit. Onze winkels worden elke dag meerdere malen grondig gereinigd, inclusief de plekken die niet voor klanten toegankelijk zijn. Vooral de contactpunten, zoals deurklinken, trapleuningen, kassa’s, toetsen van het pinautomaat krijgen extra aandacht tijdens het schoonmaken.
- We verwelkomen je met een glimlach, we schudden even geen handen;
- Toiletten in de winkel zijn tijdelijk niet meer toegankelijk voor gebruik, u kunt wel uw handen wassen
Wat kun je doen als Skihut klant?
- Kun je met de pin betalen? Graag!
- Houd gepaste afstand van onze collega’s en de andere klanten > 1,5m.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Was je handen regelmatig met zeep, doe dit minimaal 20 seconden, Droog daarna je handen goed af met een papieren handdoek.
- Probeer je gezicht en mond zo min mogelijk aan te raken met je handen.
- Kom niet bij ons winkelen wanneer je last hebt van verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. Wij verwelkomen je graag op www.skihut.nl . 
- Ons personeel draagt voor jouw en hun veiligheid mondkapjes
- Voor onze klanten zijn indien gewenst ook mondkapjes aanwezig
- Bij de ingang van de winkel kan je je handen desinfecteren
- Onze koopavond zijn aangepast naar 20.00 uur

WEBSHOP


Liever binnen blijven? Ook dan kun je op ons rekenen. Onze webshop is 24/7 geopend. Onze webshop collega’s staan voor jou klaar om te zorgen dat jij jouw pakketje met de mooiste items bij jou thuis ontvangt. Helaas kan het in deze tijd soms iets langer duren dat je je pakket thuis ontvangt. Ophalen van online bestelde pakketten in de winkel wordt afgeraden door de overheid net als het retourneren van online aangekochte goederen.
Deze vervelende situatie raakt ook ons als Skihut. Wij willen jou als klant bedanken voor het vertrouwen en het in acht houden van de nodige maatregelen in onze winkel. 

Tot ziens in onze winkel (of online)!

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.