Goldbergh blog

Blog

vrijdag, 16 maart 2018

6 dingen die je zeker gaat missen na de wintersportvakantie

Je kent het wel: je bent net terug van wintersport, je checkt even je Facebook en ziet dat sommige vrienden nog steeds of net pas op wintersportvakantie zijn. Jep, meteen heimwee! Hoe komt het toch dat je altijd weer moet wennen als je terug bent in ons kikkerlandje? Hierbij 6 dingen die je zéker gaat missen zodra je weer thuis bent.
Lees verder

vrijdag, 02 maart 2018

5 tips om je terugreis van wintersport te overleven

De periode van vroeg wakker worden, uren lang actief bezig zijn in de bergen (en in de après-skibar) zit erop: de hoogste tijd om naar huis te gaan. Tijdens de heenreis naar je wintersportbestemming ging de tijd in de auto nog snel, je was immers enthousiast! Maar tijdens die terugreis van 1000km is dit wel anders… Tja, wat te doen om de tijd de doden? Hierbij een aantal tips om je verveling tegen te gaan!
Lees verder

donderdag, 01 maart 2018

Sneeuwhoogte top 5

Na de extreme kou van de afgelopen dagen, begint het in de Alpen wat zachter weer te worden. Dat betekent ook dat het weer meer gaat sneeuwen! Tijd voor onze terugkerende rubriek: de sneeuwhoogte top 5. Waar ligt op dit moment de meeste sneeuw?
Lees verder

donderdag, 22 februari 2018

Extreme temperaturen in skigebieden op komst

Het zal je de afgelopen dagen niet ontgaan zijn: het wordt koud! In Nederland komen er de komende dagen al temperaturen tot -10°C aan (haal die schaatsen maar uit de kast!); in de Alpen gaat dit nog een stapje verder. Voor alle wintersporters dus zaak om je voor te bereiden op extreme kou.
Lees verder

vrijdag, 09 februari 2018

Winterspelen PyeongChang 2018 officieel van start!

We hebben er weken naar uitgekeken en gelukkig is het moment dan nu eindelijk daar: de Winterspelen van 2018 in het Zuid-Koreaanse PyeongChang gaan vandaag officieel van start. Twee weken lang dagelijks kunnen genieten van de ene na de andere mooie wintersportwedstrijd. Uiteraard is Nederland ook weer ruim vertegenwoordigd!
Lees verder

vrijdag, 02 februari 2018

Wintersport tips: De meest geschikte piste voor jou

Yes, je eerste wintersportvakantie is in zicht! De voorbereiding is in ieder geval vlekkeloos verlopen: je hebt lessen genomen, je outfit is 'on fleek' en de weersverwachtingen zijn perfect! Maarre, welke kleur piste ga je eigenlijk trotseren? Hierbij een uitleg die je op weg helpt...
Lees verder

dinsdag, 30 januari 2018

Top 5 wintersportgebieden

We zitten midden in de wintersportperiode. Hier en daar zijn er weer honderden wintersporters die naar allerlei gebieden trekken, maar waar moet jij nou heen? Wij helpen je alvast een eindje op weg. Hierbij staan de top 5 leukste wintersportgebieden.
Lees verder

dinsdag, 16 januari 2018

Tips voor het uitkiezen van je skihandschoenen

Ga je binnenkort op wintersport of ben je gewoon veel buiten tijdens de koude winterdagen? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je handen warm blijven om nog makkelijk te kunnen bewegen! Hiervoor kun je skihandschoenen aanschaffen, maar waar moet je hierbij nou op letten? Wij helpen je alvast even met een aantal tips.
Lees verder

dinsdag, 09 januari 2018

Sneeuwhoogte top 5

Het heeft weer flink lopen sneeuwen in de wintersportgebieden; een goed vooruitzicht dus voor de wintersportgangers! Een mooi moment voor onze terugkerende rubriek: de sneeuwhoogte top 5. Waar ligt op dit moment de meeste sneeuw?
Lees verder
Sportalm
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
Moncler
Armani
Blauer 1