summerblog

Blog

maandag, 26 juni 2017

Tips voor de lastminute vakantie!

Hou jij van goedkoop op vakantie gaan? Maar wist je nog niet waar naartoe of welk budget je ter beschikking had? Ga dan voor een last minute! Wij hebben hier een paar leuke tips voor je die je zullen helpen om jouw droomvakantie te vinden, voor weinig geld!
Lees verder

dinsdag, 20 juni 2017

Tips & Tricks om Bikini Ready te worden!

Het bikini seizoen gaat weer van start!! Zit jij al met je gedachte bij de zon, de zee en strand? Maar ben je nog niet helemaal bikini-ready? Dan is het nu tijd om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet! Wij willen je hierbij graag helpen met wat tips!
Lees verder

dinsdag, 13 juni 2017

Vlaggetjesdag viert zijn 70- Jarig Jubileum

Vlaggetjesdag ontstond in 1947, tijdens de viering van de vangst van de nieuwe haring. Sinds die tijd komt heel Nederlands traditiegetrouw samen in de haven van Scheveningen om de nieuwe haring feestelijk te ontvangen! Dit jaar viert vlaggetjesdag zijn 70-jarige jubileum op feestelijke wijze!
Lees verder

woensdag, 07 juni 2017

Tips hoe jij deze regenachtige dagen doorkomt!

Heb jij al gekeken naar de weersvoorspellingen van deze week? Is het jou ook opgevallen dat er alleen maar regen is voorspeld? Hier hebben wij een aantal dingen bedacht die jij kan doen tijdens dit deprimerende weer!!
Lees verder

dinsdag, 23 mei 2017

Alles wat jij moet weten over badpakken!

Let op, dit seizoen zijn de badpakken weer helemaal in! Ben jij daarvan nog niet zo goed op de hoogte? Geen probleem! Wij hebben hier voor jou alles op een rijtje gezet!
Lees verder

dinsdag, 23 mei 2017

De Bikini Trends van 2017 op een rijtje!

Het lekkere weer komt er weer aan en het wordt weer steeds warmer! Ga jij deze zomer naar een tropisch eiland? Of blijf je in Nederland om te genieten van zonnetje, de zee en het strand? Dan moet je wel de juiste bikini aan hebben! Laat je door onze blog lekker oriënteren wat de musthaves zijn van deze zomer!
Lees verder

donderdag, 04 mei 2017

FESTIVAL SEIZOEN

Het is weer zo ver! Het festival seizoen gaat bijna van start! Ben jij nog niet helemaal op de hoogte van de tofste festival looks van 2017? Wees gerust, wij hebben hier een aantal keuzes voor je klaar staan!
Lees verder

zaterdag, 29 april 2017

How to handle? Regen op je zomerdag

We kennen het helaas allemaal… Een aantal dagen achter elkaar is het super lekker weer en zit je op kantoor of op school, eindelijk ben je vrij en dan… gaat het regenen… ofcourse! Maar no worries, we hebben een aantal tips om hier doorheen te komen
Lees verder

donderdag, 27 april 2017

Temperaturen top 10

Vrijwel heel Europa kampt op deze Koningsdag met een laag drukgebied. De temperaturen zijn erg laag, zeker in Spanje. De plaatsen waar het een beetje lekker is zijn Kos en Sicillië. Ga je nog weg komende week zouden wij deze plaatsen sterk aanraden! De verwachting voor volgende week is wel weer beter.
Lees verder
Baku
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
luli fama
Armani
Blauer 1