summerblog

Blog

dinsdag, 23 mei 2017

Alles wat jij moet weten over badpakken!

Let op, dit seizoen zijn de badpakken weer helemaal in! Ben jij daarvan nog niet zo goed op de hoogte? Geen probleem! Wij hebben hier voor jou alles op een rijtje gezet!
Lees verder

dinsdag, 23 mei 2017

De Bikini Trends van 2017 op een rijtje!

Het lekkere weer komt er weer aan en het wordt weer steeds warmer! Ga jij deze zomer naar een tropisch eiland? Of blijf je in Nederland om te genieten van zonnetje, de zee en het strand? Dan moet je wel de juiste bikini aan hebben! Laat je door onze blog lekker oriënteren wat de musthaves zijn van deze zomer!
Lees verder

donderdag, 04 mei 2017

FESTIVAL SEIZOEN

Het is weer zo ver! Het festival seizoen gaat bijna van start! Ben jij nog niet helemaal op de hoogte van de tofste festival looks van 2017? Wees gerust, wij hebben hier een aantal keuzes voor je klaar staan!
Lees verder

zaterdag, 29 april 2017

How to handle? Regen op je zomerdag

We kennen het helaas allemaal… Een aantal dagen achter elkaar is het super lekker weer en zit je op kantoor of op school, eindelijk ben je vrij en dan… gaat het regenen… ofcourse! Maar no worries, we hebben een aantal tips om hier doorheen te komen
Lees verder

donderdag, 27 april 2017

Temperaturen top 10

Vrijwel heel Europa kampt op deze Koningsdag met een laag drukgebied. De temperaturen zijn erg laag, zeker in Spanje. De plaatsen waar het een beetje lekker is zijn Kos en Sicillië. Ga je nog weg komende week zouden wij deze plaatsen sterk aanraden! De verwachting voor volgende week is wel weer beter.
Lees verder

dinsdag, 25 april 2017

Koningsdag 2017!

Het is bijna weer zover. De grachten van Amsterdam kleuren oranje, overal worden grote feesten georganiseerd, kinderen met oranje gezichten en kroontjes op hun hoofd, het kan je niet ontgaan zijn, het is bijna Koningsdag!
Lees verder

zaterdag, 22 april 2017

Bikini's en badpakken!

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste trends van 2017? Welke bikini jij moet hebben voor dit seizoen? En ben je nog niet op de hoogte wat de bikini’s van 2017 zijn? Er zijn veel verschillende soorten bikini’s en voor ieder figuur is er wel een passende bikini. Weet jij niet wat voor bikini bij jou figuur past? Dan hebben wij hier een paar voor je op een rijtje gezet!
Lees verder

donderdag, 20 april 2017

Temperaturen top 10

De temperaturen in Europa liggen aardig uit elkaar. In Spanje kan je heerlijk genieten van gemiddeld zo’n 25 graden, richting Oostenrijk dalen de temperaturen aardig hard. In Oostenrijk valt op dit moment zelfs nog sneeuw! In St. Christoph ligt in de bergen zo’n 250 cm en in het dal 145 cm, in Stuben ligt in de bergen zo’n 250 cm en in het dal 50 cm maar de koploper op dit moment is Sölden met 315 cm in de bergen.
Lees verder

dinsdag, 18 april 2017

Ben jij summer ready?

De zomer komt er weer aan! Genieten van de zon, ijsjes, city trips, shoppen en bikini’s en zwembroeken! Maar wat nou als jij voor jouw gevoel nog niet jouw ultime “Summerbody” hebt? Geen paniek! Hieronder wat tips en tricks om je hierbij te helpen.
Lees verder
Sportalm
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
Moncler 1
Armani
Blauer 1