summerblog

Blog

dinsdag, 15 augustus 2017

Voordelen om na de zomervakantie nog op vakantie te gaan;

Buiten het hoogseizoen op vakantie gaan heeft veel voordelen, hoe flexibeler je bent hoe goedkoper je op vakantie kunt! Daarom is een vakantie in het najaar zeker aan te raden. Wij hebben hier voor jou een aantal redenen op een rijtje gezet;
Lees verder

vrijdag, 28 juli 2017

Paradijselijke stranden!

Heb jij nog geen vakantie geboekt? En valt het weer hier toch meer tegen dan je verwacht had? Zou je er toch nog even tussenuit willen? Dan hebben wij hier een top 4 van de paradijselijke stranden in Europa die het bezoeken wel waard zijn!
Lees verder

maandag, 24 juli 2017

Wat kun je doen als je niet op vakantie gaat?

Wat kun je doen als je niet op vakantie gaat? Het is altijd moeilijk om elke dag weer wat nieuws te bedenken, de zon schijnt niet altijd en het kan ook een keer een dagje wat frisser zijn. Er zijn genoeg dingen te bedenken, maar je moet er maar net opkomen. Daarom hebben wij hier 10 dingen op een rijtje gezet;
Lees verder

donderdag, 13 juli 2017

Bescherm uw kinderen tegen UV-stralen!

De zomervakantie is bijna aangebroken! Heb jij al een vakantie geboekt naar een warm land samen met je kinderen? Ga je naar een plek waar de zon fel schijnt? Dan kunnen wij je één ding adviseren, lees onze blog! Wij leggen uit waarom UV-werende badkleding zo belangrijk is!
Lees verder

maandag, 10 juli 2017

Jouw perfecte zwembroek!

Ben jij ook zo een fan van het strand of het zwembad? En ga jij op vakantie of geniet je gewoon in Nederland van het lekkere weer? Wij helpen jou met het vinden van de ideale zwembroek! Dit is tenslotte nooit makkelijk..
Lees verder

woensdag, 28 juni 2017

Holiday Preperations!

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur! Heb jij al een heerlijke vakantie geboekt? En kan je niet wachten tot je vertrekt? Ben je nu al bezig met inpakken en jezelf aan het inlezen over je bestemming? Dan hebben wij hier nog wat leuke weetjes en tips voor jou op een rijtje gezet!
Lees verder

maandag, 26 juni 2017

Tips voor de lastminute vakantie!

Hou jij van goedkoop op vakantie gaan? Maar wist je nog niet waar naartoe of welk budget je ter beschikking had? Ga dan voor een last minute! Wij hebben hier een paar leuke tips voor je die je zullen helpen om jouw droomvakantie te vinden, voor weinig geld!
Lees verder

dinsdag, 20 juni 2017

Tips & Tricks om Bikini Ready te worden!

Het bikini seizoen gaat weer van start!! Zit jij al met je gedachte bij de zon, de zee en strand? Maar ben je nog niet helemaal bikini-ready? Dan is het nu tijd om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet! Wij willen je hierbij graag helpen met wat tips!
Lees verder

dinsdag, 13 juni 2017

Vlaggetjesdag viert zijn 70- Jarig Jubileum

Vlaggetjesdag ontstond in 1947, tijdens de viering van de vangst van de nieuwe haring. Sinds die tijd komt heel Nederlands traditiegetrouw samen in de haven van Scheveningen om de nieuwe haring feestelijk te ontvangen! Dit jaar viert vlaggetjesdag zijn 70-jarige jubileum op feestelijke wijze!
Lees verder
Baku
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
luli fama
Armani
Blauer 1