Blog

dinsdag, 12 december 2017

Sneeuwhoogte top 5

Na alle sneeuwfilmpjes ook al zo’n zin gekregen om er even tussenuit te glippen? Snel een weekendje weg of gewoon een aantal dagen gedurende de kerstvakantie? Wij hebben alvast de sneeuwhoogte top 5 van deze week voor je opgesteld!
Lees verder

woensdag, 06 december 2017

Top 5 activiteiten voor de kerstvakantie

Het is nog een paar weekjes wachten, maar stiekem kijken we er al naar uit: de kerstvakantie! Even een break van die werk- of schooldrukte en tijd om op te laden voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Maar de vraag is: wat te doen in die twee weken vrij? Met onze top 5 activiteiten voor de kerstvakantie helpen we je alvast een handje op weg. Wij hebben in ieder geval een duidelijke nummer 1!
Lees verder

vrijdag, 03 november 2017

Winterkickoff

11&12 november gaat onze WINTER KICK-OFF weer van start! Dit doen wij niet zomaar.
Lees verder

donderdag, 31 augustus 2017

Weer aan het werk? Zo vind je motivatie!

Moet jij alweer aan het werk? En zit je eigenlijk nog met je gedachten bij de vakantie? Heb jij nog totaal geen zin om weer elke dag vroeg op te moeten staan? Dan hebben wij hier wat tips om jou te motiveren!
Lees verder

dinsdag, 22 augustus 2017

Word wintersport fit!

Ben jij een grote wintersport fan? En ondanks het nog zomer is kun jij niet wachten tot de sneeuw weer gevallen is om er een weekendje tussen uit te glippen of lekker op wintersportvakantie te gaan?
Lees verder

dinsdag, 15 augustus 2017

Voordelen om na de zomervakantie nog op vakantie te gaan;

Buiten het hoogseizoen op vakantie gaan heeft veel voordelen, hoe flexibeler je bent hoe goedkoper je op vakantie kunt! Daarom is een vakantie in het najaar zeker aan te raden. Wij hebben hier voor jou een aantal redenen op een rijtje gezet;
Lees verder

vrijdag, 28 juli 2017

Paradijselijke stranden!

Heb jij nog geen vakantie geboekt? En valt het weer hier toch meer tegen dan je verwacht had? Zou je er toch nog even tussenuit willen? Dan hebben wij hier een top 4 van de paradijselijke stranden in Europa die het bezoeken wel waard zijn!
Lees verder

maandag, 24 juli 2017

Wat kun je doen als je niet op vakantie gaat?

Wat kun je doen als je niet op vakantie gaat? Het is altijd moeilijk om elke dag weer wat nieuws te bedenken, de zon schijnt niet altijd en het kan ook een keer een dagje wat frisser zijn. Er zijn genoeg dingen te bedenken, maar je moet er maar net opkomen. Daarom hebben wij hier 10 dingen op een rijtje gezet;
Lees verder

donderdag, 13 juli 2017

Bescherm uw kinderen tegen UV-stralen!

De zomervakantie is bijna aangebroken! Heb jij al een vakantie geboekt naar een warm land samen met je kinderen? Ga je naar een plek waar de zon fel schijnt? Dan kunnen wij je één ding adviseren, lees onze blog! Wij leggen uit waarom UV-werende badkleding zo belangrijk is!
Lees verder
Sportalm
Bogner 1
Woolrich 1
Parajumpers  1
Moncler
Armani
Blauer 1