Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • RAY-BAN
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

RAY-BAN

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
2 Resultaten

Geselecteerde filters

  • RAY-BAN

Ray-ban Zonnebrillen verkrijgbaar bij Skihut

Ray-Ban is wereldwijd het meest bekende zonnebrillen merk, en is tevens een van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. De roemrijke geschiedenis van Ray-Ban begon in de jaren 30, toen de Amerikaanse luchtmacht betere oogbescherming voor gevechtspiloten nodig had. Ray-Ban bood de uitkomst en ontwierp voor deze piloten het legendarische Aviator model. Dit stijlicoon is tot op de dag van vandaag nog altijd een van de meest populaire en gewilde modellen.
Sindsdien heeft Ray-Ban ook vele andere beroemde modellen op de markt gebracht. De designs van Ray-Ban zijn vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Ray-Ban is en blijft hét toonaangevende merk binnen de eyewear fashion.
Ook heeft Ray-Ban een grote aanhang onder celebrities. Filmsterren, pop idolen, indie rockers, beroemde schrijvers en politici worden regelmatig gespot met geliefde klassiekers als de Ray-Ban Wayfarer, de Ray-Ban Clubmaster, en nieuwere modellen zoals de vrouwelijke Ray-Ban Erika en de stoere Ray-Ban Justin voor mannen. Ray-Ban is dan ook een gevestigd onderdeel van celebrity culture.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.