Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • POEDERBAAS
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

POEDERBAAS

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
41 Resultaten

Geselecteerde filters

  • POEDERBAAS

Poederbaas mutsen verkrijgbaar bij Skihut

Na een scooterongeluk in de zomer van 2009 volgde een revalidatie van een aantal maanden en in die periode begon ik met het haken van mutsen die ik de naam 'Poederbaas' gaf omdat skiën mijn grote passie was en ik niet kon wachten tot ik dit weer kon oppakken.

In de daarop volgende winter trok ik met rugzakken vol beanies de Alpen in want er was een groeiend aantal liefhebbers die een Poederbaas beanie wilde hebben. Oma’s, familie en vrienden gingen meedoen met het haken en wat begonnen was als een hobby groeide uit tot iets groters en eind 2010 werd de firma Poederbaas opgericht. Poederbaas is er voor degenen die een passie hebben voor avontuur en die daar op hun eigen manier invulling aan willen geven. “Create your own signature” is vanaf het begin ons motto geweest en zo is het nog steeds. Wij hebben daarvoor een uitgebreid assortiment aan beanies, headbands en caps maar het is ook mogelijk om jouw eigen persoonlijke design samen te stellen via de site.

Maar wij doen meer. In 2012 zag het Poederbaas Freeride Team, bestaande uit talentvolle Nederlandse, Belgische en Franse riders, het levenslicht. Een aantal van deze atleten draait mee met de Freeride World tour Qualifiers en zijn in de winter veel in de Alpen te vinden op zoek naar de ideale powderline. Allen zijn vrienden vanaf het eerste moment, ware brand-lovers die samen het merk Poederbaas mede inhoud geven. Om de sport breder onder de aandacht te brengen, hebben wij in 2014 de eerste open Nederlandse Freeride en in 2015 het Poederbaas Freeride Festival georganiseerd in Goldeck (Oostenrijk) met bijna 100 wedstrijd-riders en een veelvoud aan supporters die er met elkaar rondom de wedstrijd een bijzondere en sportieve week van maakten.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.