Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • OSBE
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

OSBE

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
13 Resultaten

Geselecteerde filters

  • OSBE
OSBE PROTON W OSBE
€ 199,95
OSBE PROTON W OSBE
€ 199,95
OSBE START R OSBE
€ 169,95 voor € 118,97
OSBE START R OSBE
€ 169,95 voor € 118,97
OSBE PROTON SKI OSBE
€ 239,95 voor € 167,97

Osbe helmen verkrijgbaar bij Skihut

Osbe is sinds 1976 al een van de toonaangevende fabrikanten van communicatiesystemen voor helmen in motorfietsen, ski’s, snowboards en voor helmen in de autosport. In 1996 werd Osbe Helmets Division opgericht, gespecialiseerd in de productie van helmen voor motorrijders. In 2001 volgde Osbe met de Osbe Snow Helmets Division, dat zich toelegt op het maken van een superieure helm voor de ski- en snowboard wereld. In 2006 begon de Osbe APC (advanced compostie) Helmets Division met het produceren van technologisch geavanceerde helmen voor Motor Racing.
Vandaag de dag is Osbe één van de weinige Europese bedrijven die kan bogen over het hebben van twee expertisegebieden: namelijk de elektronica voor de intercom systemen en het superieure ontwerp voor de productie van de helmen (motorfiets, auto en sneeuw), allemaal volledig geproduceerd in Italië.
het merk Osbe is gerespecteerd voor zijn innovatie, technologische superioriteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf staat achter de producten met een royale garantie. Als u een Osbe skihelm aanschaft zult u zich al snel als liefhebber scharen tussen de fans van het merk die erkennen dat zij de beste keuze hebben gemaakt voor comfort, veiligheid, stijl en design.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.