Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • FALCON
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

FALCON

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
60 Resultaten

Geselecteerde filters

  • FALCON

Falcon sportkleding verkrijgbaar bij Skihut


Het sportieve modemerk Falcon staat voor luxe, stijlvolle sportkleding van hoogwaardige kwaliteit. Dit van oorsprong Nederlandse kledingmerk komt al sinds 1929 ieder jaar met in het oog springende collecties sportkleding waar iedere sportieveling erg enthousiast van wordt. Falcon maakt het voor iedereen mogelijk om te kunnen genieten van de perfecte combinatie van fashion en comfort.

Falcon is een merk met een missie. Door het constant veranderende weer en de behoefte daartegen beschermd te worden, worden de ontwerpers van dit merk geïnspireerd om keer op keer te innoveren en producten te ontwerpen die in deze behoefte voorzien. De kleding van Falcon wordt altijd aan de laatste ontwikkelingen en trends aangepast.

Kleding van Falcon is niet alleen maar geschikt om in te sporten. Je kan de kleding ook prima dragen in combinatie met alledaagse kledingstukken, dit dankzij de modieuze en stijlvolle ontwerpen. Bij Falcon wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en leuke, vrolijke prints. Uiteraard staat kwaliteit bij dit merk hoog in het vaandel. Om de hoogwaardige kwaliteit te waarborgen wordt er voor de ontwerpen alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en stoffen. Daarnaast wordt ieder item zorgvuldig afwerkt zodat jij er in kleding van Falcon altijd fantastisch uitziet.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.