Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • BURTON
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

BURTON

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
46 Resultaten

Geselecteerde filters

  • BURTON
Burton LEXA BURTON
€ 280,00
Burton MOTO BURTON
€ 200,00
Burton MOTO BURTON
€ 200,00
Burton ION BURTON
€ 380,00
BURTON SCRIBE BLACK BURTON
€ 220,00 voor € 154,00
BURTON PROCESS OFF-AXIS NO COLOR BURTON
€ 460,00 voor € 322,00

Burton snowboards en snowboardkleding verkrijgbaar bij Skihut. 

Burton is een Amerikaanse snowboard producent opgericht door Jake Burton. Het merk heeft een eigen snowboardteam waar onder andere Shaun White voor rijdt. Burton heeft snowboards, bindingen, boots, jassen, broeken, protectie, accessoires en rugzakken in het assortiment. 

Vooral in snowboards is Burton een van de grootste actieve merken,.

Jake Burton Carpenter richtte Burton Snowboards op in zijn achtertuin in Vermont 40 jaar geleden. Burton diende een centrale rol in het fabriceren van snowboarden als hobby vanuit een achtertuin tot aan een world-class sport door het creëren van baanbrekende producten, het ondersteunen van de beste rijders ter wereld en het pushen van anderen om snowboards te ontwikkelen.

Alles begint voor Burton in de bergen. Van het meest halen uit een reis tot aan sneeuw jagen rond de aarde. Burton verandert en innoveert sinds de oprichting het plezier dat mensen hebben in de bergen. Na 40 jaar progressie en innovatie weet Burton dat het allemaal om het avontuur draait. Het product, de community en de cultuur spreken voor zichzelf.

Alles bij Burton draait om duurzaamheid. Burton vindt dat het een verantwoordelijkheid heeft naar de sport waarin zij een pionier zijn, de mensen en het milieu. Burton heeft snowboards, bindingen, boots, jassen, broeken, protectie, accessoires en rugzakken in het assortiment.De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.