Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • SOS
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

SOS

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
18 Resultaten

Geselecteerde filters

  • SOS

SOS Sportswear skikleding verkrijgbaar bij Skihut

SOS Sportswear is een mysterieus merk, voor de echte rockers onder ons. Er wordt gewerkt met de beste materialen in combinatie met donkere en neutrale kleuren.


Toen het Zweedse bedrijf zich in 1982 richtte zij zich volledig op een nieuwe generatie: Freestylers. SOS Sportswear is vandaag de dag nog steeds particulier eigendom van de originele oprichters Ole Damm & Anita Heske: Twee personen die een passie hebben voor creativiteit, functionaliteit en de vastberadenheid om te evolueren. SOS Sportswear streeft naar een unieke uitstraling en het leveren van de beste kwaliteit. Het merk wil er zo veel mogelijk in slagen om het beste van het beste te maken. Liever minder verkopen van de allerbeste kwaliteit, dan meer verkopen en ontevreden klanten krijgen. Dit maakt SOS een hele sterke concurrent voor andere ski-wear merken.

SOS Sportswear is bijzonder trots op de onlangs nieuw geïntroduceerde collectie "Black Snow". Black Snow zorgt voor een nieuwe identiteit en is echter volledig loyaal aan de unieke kwaliteit van het SOS-Label. In de nieuwe collectie van SOS zijn ze een beetje afgestapt van het “Freestyler”-idee. Je zult in deze collectie meer stijl tegen komen dan in de collecties hiervoor. Kun jij je hier in vinden en ben je benieuwd naar de collectie? Shop hieronder onze favoriete items en wie straks worden onze favorieten straks ook die van jou! Je kunt natuurlijk ook hier gelijk doorklikken voor de hele collectie!

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.