Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Parajumpers nieuw binnen

Parajumpers nieuw binnen

Parajumpers nieuwe collectie GESCHIEDENIS Het merk Parajumpers werd in 2006 in Italië opgericht door Ape SPA en designer Massimo Rossetti, geïnspireerd door een meeting met een lid van het 210e reddingsteam. Massimo ontmoette dit lid van de ‘210h Rescue Squadron’ in een kroeg in Alaska. Deze reddingseenheid is uitmuntend getraind voor extreme zoek- en reddingsoperaties in de meest wilde, afgelegen en gevaarlijke uithoeken van de wereld.

Wanneer schepen bijvoorbeeld in nood zijn op zee, bergbeklimmers vastzitten op 4000 meter hoogte of onderzeeërs gezonken zijn op onvoorstelbare dieptes, worden deze mannen opgeroepen. Massimo werd hierdoor geïnspireerd en besloot een eigen merk te beginnen. Door deze inspiratiebron zijn de jassen van Parajumpers bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden en extreme reddingen op de wildste plekken van de wereld. De leden van de 210h Rescue Squadron, de geschiedenis van de Verenigde Staten en solidariteit zijn begrippen die de basis van Parajumpers vormen.

NIEUWE COLLECTIE
De nieuwe wintercollecties is weer binnen bij Skihut. Naast de bekende modellen als de Longbear, Gobi women en de Juliet heeft Parajumpers dit jaar weer een aantal nieuwe modellen in de collectie. Zo shop je deze winter de Gobi Base, Marion women en de Mariah.

In de heren collectie zijn naast de bekende modellen Kodiak, Right hand en de Last minute ook diverse nieuwe modellen verkrijgbaar. Deze modellen zijn Kobuk, Right hand base, de Gobi base en de Pharrell.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.