Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

IJskoude winterse ijspret op Scheveningen

IJskoude winterse ijspret op Scheveningen

Wil je graag shoppen bij Skihut, maar woon je ver van de winkel vandaan? Scheveningen is natuurlijk een druk bezochte plek in de zomer, maar óók in de winter is er genoeg te doen! Ideaal om een dagje Scheveningen te plannen in de kerstvakantie.

Schaatsbaan
Zo kun je naast een bezoek aan Skihut, ook het ultieme wintergevoel beleven met Kurhausplein on Ice. De 600 m3 overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen. Tussen 10 november en half januari is de schaatsbaan geopend.

Ice Roetsjbaan
Vanaf 1 december is de ice roetsjbaan geopend. Dit is een 30 meter lange ijsglijbaan die van De Pier richting de Palace Promenade gaat. Je glijdt in banden naar beneden. De roetsjbaan is elke dag geopend tussen 12:00 en 18:00 uur.

IJssculpturen
Vanaf 1 december tot 13 januari kan je ijssculpturen bewonderen op het strand naast De Pier. Dit jaar is het thema ’Tales of Steam & Ice’. Je kunt in dit thema beelden herkennen uit bekende films as Hugo, Fantastic Beasts, The Golden Compass en Alice in wonderland. In het gekoelde deel van de tent kan het maar liefst -15°C zijn, zorg dus dat je goed bent aangekleed!

Uitwaaien
Natuurlijk kun je ook heerlijk uitwaaien op het Scheveningse strand en daarna opwarmen met een warm kopje chocolademelk bij De Waterreus. Deze strandtent is het gehele jaar open.

Kortom: er is genoeg te doen om een dagje Scheveningen te plannen in de kerstvakantie, zodat je naast winter-shoppen bij Skihut ook andere winterse activiteiten kunt doen.

De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.