Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • HMR
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

HMR

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
5 Resultaten

Geselecteerde filters

  • HMR

HMR helmen verkrijgbaar bij Skihut

Elke helm van HMR: Helmets Mightily Resistant, is een overtuigend staaltje van Italiaans hand- en vakwerk. Een HMR helm kan in het productieproces rekenen op de hoogst mogelijke aandacht en respect. Van elk individueel model straalt de filosofie van het bedrijf: totally made in Italy. Dankzij innovatie en kennis van materialen ontwikkelde HMR Helmets zich in een paar jaar tijd tot een van de belangrijkste producenten van helmen. De helmen zijn onder ski, snowboard en boardercross-liefhebbers en -professionals veel gedragen en vertrouwde bescherming. 

Helmen met uniek Italiaans design 

HMR onderscheidt zich niet alleen in technisch opzicht maar ook in uitstraling en design loopt het merk voorop in ontwikkeling. En het is bekend dat, zeker als het aankomt op ontwerpgebied, Italianen hierin vooroplopen. HMR helmen blinken dus ook uit op modieus en design gebied.
Dankzij een unieke en geoctrooieerde DIP-printtechnologie dat de Italianen ontwikkelden, is het mogelijk om een helm te voorzien van een zeer trendy en grafische patronen. Elke print is handgemaakt en dit maakt elk HMR model uniek …en heel erg cool.


De Skihut maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.